Skip to content

Ny høst

Så er dette års 1. slet græs pakket og klar til brug. Vi er særdeles glade ved kvaliteten af dette års 1. slet. Vejret var med os på alle måder, i væktsperioden med skiftende regn og sol, som sikrede optimale betingelser for et godt næringshold i græsset. I uge 27, da sommer i DK faldt, høstede vi græsset og det resulterede i super fint græs med et vandindhold på ca 30% som vi ønsker det.

Som noget nyt i år, har vi sået en ny havresort som hedder “Matilda” Matilda havre har de bedste egenskaber fra alm havre og fra sort havre. Matilda havren er rig på fiber, som alm havre, men samtidig også rig på olie, som sort havre.

I foråret var vi en tur i Belgien, for at se på føl. Det resulterede i køb af et dejlig hoppeføl efter Charman/Papillion Rouge. Carpe Diem som hun hedder, er ud af en meget stærk hoppestamme med Grand prix heste i alle led.
Carpe Diem skal indgå i avlen hos os.

Fra 1. Aug. 15 flytter berider Thomas Uhler sine heste til Stald vestergård.
Thomas vil fremadrette drive sin virksomhed fra vores adresse. Thomas tilbyder undervisning, kommission med henblik på salg, ridning, samt klargøring af hopper til kåring osv. Se mere på “www.thomasuhler.dk” Vi glæder os til samarbejdet, og ønsker Thomas og Lisbeth held og lykke, med deres nye tilværelse på Fyn.